Llista de distribució AELCO

Hem creat una llista de distribució per correu electrònic; una vegada apuntats a aquesta llista, els missatges enviats a l’adreça (aelco@uji.es) són distribuïts a tots els qui hi estan apuntats, de manera que es pot utilitzar per a fer consultes de qualsevol tipus (relacionades amb la lingüística cognitiva)

A cada membre de la llista se li envia un correu amb les instruccions per a donar-se de baixa. Si no el té, pot posar-se en contacte amb webmaster@aelco.es per a qualsevol gestió.

 1. 1. En principi, aquesta llista està oberta a tothom, així que si teniu companys que volen apuntar-s’hi, ho poden fer sense problemes, fins i tot si no pertanyen a AELCo. Per a subscriure’s a la llista de correu, cal enviar un missatge a webmaster@aelco.es amb el text següent:
  subscribe aelco Nombre_del_suscriptor
  per exemple
  subscribe aelco Javier Valenzuela Manzanares
 2. Si teniu algun problema amb els missatges de la llista, podeu posar-vos en contacte amb el propietari en l’adreça següent:
  webmaster@aelco.es
  (administrador de la llista)
 3. La llista està pensada, més aviat, per a la difusió d’informació sobre lingüística cognitiva i camps d’estudi afins: ciència cognitiva, lingüística, psicologia cognitiva, antropologia cognitiva, neurociència, filosofia de la ment, etc.
 4. En principi, la major part dels missatges consistirà en informació referent a AELCo, així com anuncis de congressos i llibres. També s’espera que la llista puga servir per a canalitzar peticions d’informació i consells sobre temes dins la nostra àrea d’estudi) i que s’hi puguen mantenir debats o discussions, tot i que aquest no n’és l’objectiu central.
 5. Recordeu que els missatges s’envien a:
  aelco@uji.es